Uitnodiging ING Thuiswedstrijd NL Elftal | Online interactief voetbalprogramma | 11 & 15 november 2020

 

 
Beste Voetballiefhebber,

Namens ING heb ik het genoegen alle leden van de club uit te nodigen voor een exclusief onlineprogramma rondom de thuiswedstrijden van het Nederlands elftal. De ‘ING Thuiswedstrijd’ wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks. Daarnaast schuiven onder andere ex-international, en goede bekende, Ronald de Boer en balvirtuoos Soufiane Touzani aan.

Voor mij wordt dit de vierde keer dat ik als bondscoach met Oranje op het veld sta. En we gaan weer een uitdagende periode tegemoet. We beginnen in Amsterdam met een oefenwedstrijd tegen Spanje en een UEFA Nations League-duel met Bosnië & Herzegovina, om daarna in en tegen Polen 2020 af te sluiten. We kijken met veel energie en vertrouwen naar deze wedstrijden uit. Natuurlijk missen we de twaalfde man in het stadion, maar ook vanuit huis kunnen jullie ons aanmoedigen.

Meld je vandaag nog aan en maak kans op unieke voetbalprijzen! Haal jouw oranje outfit uit de kast, zodat jij en je familie en/of vrienden verzekerd zijn van een mooie avond.

Op de speciale website vind je meer informatie over de verschillende programma’s op woensdag 11 en zondag 15 november.
De inschrijving sluit op 8 november, dus meld je snel aan!

Ik wens je alvast een fijne wedstrijd en zorg dat je in topvorm bent!

Met sportieve groet,
Frank de Boer

Bondscoach

P.S. Het kan zijn dat de wedstrijden vanwege aangescherpte corona-maatregelen niet doorgaan. Dan wordt de ING Thuiswedstrijd uiteraard ook afgelast.