Ukken blijft in de familie

Hallo!

Ik ben Jordi van der Zwart en ik ben er trots om met jullie te delen dat ik vanaf het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de Ukken wordt. Het is een eer om in de voetsporen van mijn opa, Jaap Schaap, te treden die ruim veertig jaar met passie de Ukken heeft getraind. Zelf ben ik als klein jongetje ooit ook begonnen bij opa Jaap. Ondertussen voetbal ik met plezier in het tweede van Ter Leede.

Natuurlijk kan ik dit niet alleen. Mijn zus, Fleur, zal mij helpen met de ondersteunende regeldingetjes die erbij komen kijken. Ook zij is op 3-jarige leeftijd begonnen bij de Ukken, maar is daarna al snel gaan korfballen. Naast Fleur heb ik ook een aantal vrienden gevonden die mij wekelijks willen helpen. Ik hoop op deze manier de Ukken weer een nieuw leven in te blazen.

Ik heb er zin in en kan niet wachten om te beginnen!