Ukken en Euro-league starten op 1 september

Ook voor de allerjongste voetballers zit de zomervakantie er weer op, tijd om onder leiding van “Grote Uk” Jaap Schaap en zijn assistenten weer te starten met de Ukken en Euro-league trainingen en wedstrijdjes.
Voor de Ukken betekent dit dat zij op zaterdag weer welkom zijn op sportpark de Roode Molen om spelenderwijs kennis te maken met het voetbalspel. De al wat meer gevorderde Euro-league spelers trainen op woensdagmiddag en spelen op zaterdag onderlinge wedstrijden of tegen vergelijkbare teams van verenigingen uit de Bollenstreek.
Ruwweg ben je met 5-6 jaar Uk en met 6-7 Euro-league speler, maar het hangt er natuurlijk ook wel van af wat je zelf wilt of kunt.
De eerste gezamenlijke training is op zaterdag 1 september om 9.30 uur en vindt plaats op veld 7. Dit is het natuurgrasveld naast kunstgrasveld 2.
Naast dat er voor de kids uiteraard gelegenheid is om een balletje te trappen kunt u dan ook informatie krijgen over het verdere verloop en aanvangstijden.
Hoewel niet verplicht vragen wij u wel uw kind aan te melden als lid van de vv Ter Leede, al is het alleen maar om over contactgegevens te beschikken om u te kunnen informeren over de verdere activiteiten van de Ter Leede jeugd.
Aanmelden kan via onze  website
Het lidmaatschap bij de Ukken en Euro-league is gratis en u kunt op ieder gewenst moment het lidmaatschap opzeggen.
Alle kinderen uit Sassenheim en omstreken, met of zonder voetbalervaring, zijn van harte welkom!
Zet dus een rode cirkel op de kalender rond zaterdag 1 september om 9.30 uur!