Ukken en Euroleague starten op zaterdag 27 augustus

Voetballertjes die nog geen zes jaar zijn, noemen we bij de voetbalvereniging Ter Leede “Ukken”. Ukken voetbal is bedoeld om jonge kinderen van ongeveer drie jaar spelenderwijs de eerste ervaringen met het voetbal te laten opdoen. Op deze manier hopen wij dat de overgang naar het “echte” voetbal soepel verloopt.

Iedere week op zaterdag ochtend wordt onder leiding van onze ervaren trainers Steffi, Annabel, Max en Lucas een leuke training opgezet waarbij afwisselend met spelletjes of oefeningen de kinderen vertrouwt raken met de bal.

De start van de ukken training is om 9uur en duurt tot ongeveer 10 uur en wordt gehouden op veld 6 ( verzamelen bij Jaap’s Plaza).

Een mooi tenue voor iedere UK

Iedere “Uk” die bij Ter Leede komt trainen krijgt een mooi shirt en broek welke het hele seizoen in bruikleen kan worden gebruikt. Voor dit seizoen kan vanaf zaterdag 27 augustus om 830 een tenue worden opgehaald. In Jaap’s Plaza kan dan worden omgekleed.

Euroleague

Vanaf de leeftijd van zes jaar kunnen kinderen officieel lid worden van de vereniging bij de EuroLeague. Er wordt dan op zaterdagochtend om 9 uur tot 10 uur getraind en op woensdagmiddag van 16-17uur.  Na de winterstop wordt deelgenomen aan een regionale competitie om alvast te wennen aan het spelen in een team.

Als je vragen hebt over de ukken of euroleague training kom dan een keer langs op zaterdag ochtend of stuur een mail naar de jeugdcommissie van Ter Leede ( jc@terleede)