UKKEN en Euroleague voetbal weer van start bij Ter Leede

Sassenheim  – Zaterdag 5 september beginnen ook de jongste voetballertjes bij Ter Leede weer met hun training. Onder de deskundige leiding van Jaap Schaap, die al meer dan 35 jaar het voetbal voor de jongste jeugdgroepen organiseert, zullen zij spelenderwijs de eerste beginselen van het voetbalspel leren.  Ook dit jaar zal Jaap weer bijgestaan worden door Lien Drommel.

 

Spelenderwijs leren voetballen

De allerjongsten van 4 en 5 jaar (Ukken) starten om half 10 op veld 6 van sportpark De Roodemolen. Het meedoen aan de Ukken training is helemaal gratis. Voor de 6-jarigen heeft Ter Leede een aantal jaar geleden de EuroLeague in het leven geroepen. Met de EuroLeague trainingen worden de jongens en meisjes door middel van kleine, onderlinge partijtjes een seizoen lang voorbereid op het ‘echte’ voetbal bij de JO8-groepering, de voormalige F-competitie. Deze trainingen vinden wekelijks plaats op zaterdag vanaf 11 uur en woensdagmiddag vanaf 3 uur. Alle jongens en meisjes vanaf 4 jaar zijn van harte welkom om voor een proeftraining bij de Ukken of EuroLeague.  De Ukken starten dus op zaterdag  7 september. Voor de Euroleague staan de trainers van Play2Improve al op woensdag 2 september klaar op de velden van de Roodemolen. Meer informatie over de trainingen van deze groeperingen is te vinden op de website van Ter Leede, Ukken en Euroleague.

 

Overwinteren in de zaal

In de winterperiode gaat het voetballen gewoon door en verhuist de training voor de jongste roodgelen naar sporthal De Wasbeek. Maar dat is voorlopig nog niet aan de orde, want het belooft voor de eerste training prima voetbalweer te worden.

 

De Ukken kun je contact opnemen met Lien voor de Euroleague graag een email naar Chantal.