UKKEN-Voetbal weer van start bij Ter Leede

Sassenheim 25 augustus 2017 – Aanstaande zaterdag 2 september beginnen ook de jongste voetballertjes bij Ter Leede weer met hun training. Onder de deskundige leiding van Jaap Schaap, die al meer dan 25 jaar het voetbal voor de jongste jeugdgroepen organiseert, zullen zij spelenderwijs de eerste beginselen van het voetbalspel leren.

 

Spelenderwijs leren voetballen

De allerjongsten van 4 en 5 jaar (Ukken) starten om half 10 op veld 7 van sportpark De Roodemolen. Het meedoen aan de Ukkentraining is helemaal gratis. Voor de 6-jarigen heeft Ter Leede een aantal jaar geleden de EuroLeague in het leven geroepen. Met de EuroLeague trainingen worden de jongens en meisjes door middel van kleine, onderlinge partijtjes een seizoen lang voorbereid op het ‘echte’ voetbal bij de JO9-groepering, de voormalige F-competitie. Deze trainingen vinden wekelijks plaats op zaterdag vanaf 11 uur en woensdagmiddag vanaf 2 uur. Alle jongens en meisjes vanaf 4 jaar zijn van harte welkom om voor een proeftraining bij de Ukken of EuroLeague. Beide groepen starten op 2 september eenmalig om half 10. Meer informatie over de trainingen van deze groeperingen is te vinden op de website van Ter Leede.

 

Overwinteren in de zaal

In de winterperiode gaat het voetballen gewoon door en verhuist de training voor de jongste roodgelen naar sporthal De Wasbeek. Maar dat is voorlopig nog niet aan de orde, want het belooft voor de eerste training prima voetbalweer te worden.

 

1483456943854_BORG

Contentstrategie – Tekst – Social Media
06-23562264
Pinterest
Google+
About.me