Update Oranje bal zondag 13 juni bij Ter Leede

Beste ouders,

Wat super leuk dat jullie zo enthousiast reageren en dat ook de kinderen er zin in hebben.
Wij uiteraard ook, dus als het weer gewoon lekker blijft, gaan we er een leuk feestje van maken.

Als jij je kind al hebt aangemeld, helemaal super. Heb je dit nog niet gedaan, doe het dan nog snel. Dan kunnen wij beginnen met het indelen van de groepjes.

Tijden
We hebben de jeugd verdeeld in twee groepen. Om 9.00 uur wordt afgetrapt door de kinderen die dit seizoen hebben gespeeld bij de Ukken, de Euroleague, in één van de teams uit de J08, J09, J010, M010.
Om 11.00 uur begint de tweede ronde, dit zijn de kinderen uit één van de teams uit de J010, J011, J012, J013 en de meiden uit de M013/J015.
Kom een kwartier van te voren, zodat je rustig kan aansluiten bij je groepje en we op tijd kunnen starten.

Indeling teams
De kinderen worden zoveel mogelijk ingedeeld met een aantal kinderen uit hun eigen team. Het is een mix van spellen die ze alleen of samen met anderen doen. Wellicht is het spannend omdat je nog niet alle andere kinderen kent, maar zie het juist als een mooie manier om ook andere kinderen te leren kennen.

Op de dag zelf zie je bij de kleedkamers de indeling van de groepen.

Hulpouders
Zeker voor de oudere groep zoeken wij nog hulp bij het begeleiden van een activiteit of ouders. Heb jij je al opgegeven om te helpen, super bedankt. Met elkaar kunnen we veel aan.
Graag een half uur van te voren aanwezig zijn als je helpt met begeleiden, zodat we kunnen uitleggen waar we jou op hebben ingedeeld.

Aanmelden
Is alle communicatie langs je heen gegaan. Dan kan je je kind of jezelf nog aanmelden. Stuur een berichtje naar biancavanharskamp@terleede.nl.

Tot zondag.

Groeten,

De jeugdcommissie