Update Ter Leede Vrouwen bestuur

Recent hebben we mooie stappen kunnen zetten in de aanstelling van een nieuwe Technische Coördinator (TC). Onder het motto ‘oude liefde roest niet’ hebben we voor het komende seizoen overeenstemming bereikt met Lars Meijer als TC en tevens bestuurslid vrouwencommissie. Lars is eerder 4 jaar keeperstrainer en assistent coach van TL vrouwen geweest. We zijn erg blij dat Lars terugkeert in deze nieuwe rol en daarmee miv nieuwe komend seizoen Ronald van Gool zal gaan opvolgen. De technische commissie

Lars stelt zich even voor

Voor degene die mij niet kennen, een korte introductie. Mijn naam is Lars Meijer, 29 jaar en woonachtig in Maassluis. Hier woon ik samen met mijn verloofde Manon en hondje Loulou. In het dagelijks leven ben ik plaatsvervangend CCO bij Martin Stolze. Martin Stolze is een producent van transportbanden en machines die veel gebruikt worden bij kwekers in de glastuinbouw. Onze producten hebben vooral de focus op het verbeteren van de interne logistiek en arbeidsbesparende oplossingen. Manon is VIOS in het EMC in Rotterdam op de MDL afdeling.

Verder heb ik al een “verleden” bij Ter Leede. Tussen 2018 en 2022 was ik al lid van het trainersgilde bij de Ter Leede vrouwen selectie. In die 4 seizoenen was ik vooral keeperstrainer maar daarnaast ook assistent bij VR1. Ik was al fan van het vrouwenvoetbal maar in deze periode ben ik er alleen maar meer van gaan houden.

Vanwege mijn verhuizing werd het lastig om met regelmaat op het veld te staan, vandaar dat ik vorig jaar de keuze heb gemaakt om iets “dichter bij huis” te zoeken. Ik vond die uitdaging bij VV Maasdijk als hoofdtrainer bij de vrouwen afdeling. Dit kon ik dan ook goed combineren met mijn cursus die ik nu aan het afronden ben (UEFA C). Maar toch kon het me niet helemaal bekoren. Dus dan raak je op een natuurlijke wijze weer in contact met elkaar. Maar de afstand is niet veranderd, dus een rol als trainer zat er helaas niet in. Ronald gaf aan dat hij na dit seizoen zijn taken als TC zal gaan neerleggen. In deze rol zou ik iets meer vrijheid hebben maar ben ik toch betrokken bij het voetbal op het hoogste niveau in Nederland. Dus na wat gesprekken de knoop doorgehakt dat ik vanaf komend seizoen het bestuur van de vrouwenafdeling zal toetreden als TC.

Het zal voor mij ook even wennen worden maar ik heb er heel veel zin in om samen met de rest van het bestuur ons in te zetten voor de vrouwenafdeling.

Tot op de club!

Tags: