UPDATE VROUWENSELECTIE

Ter Leede is dit seizoen gestart met een derde selectie team Jong Ter Leede. Onder leiding
van Job de Ridder en Edwin Boogerman krijgen jonge talentvolle speelsters uit de regio de
kans zich te ontwikkelen en door te groeien naar de top van het vrouwenvoetbal.
Ook in de regio is dit initiatief niet onopgemerkt gebleven.

Voor komend seizoen zullen vier nieuwe talentvolle speelsters aansluiten bij dit elftal;

*Shayenne Verdel*

Ter Leede Vrouwen is blij met de komst van Shayenne Verdel naar Ter Leede. Shayenne is 17 jaar, speelde afgelopen seizoen voor EMM’21 Vrouwen 1 en is een aanvallend ingestelde speelster. De keus is op Ter Leede gevallen doordat zij graag op een hoger niveau wil spelen en zij er alles aan wil doen om volgend seizoen met Jong Ter Leede te promoveren.

*Laura van den Burg*

Ter Leede Vrouwen is blij met de komst van keepster Laura van der Burg naar Ter Leede. Laura is 17 jaar en keept momenteel bij Naaldwijk MO17-1 waarmee zij nog in de race is voor het kampioenschap. Via onze keeperstrainer Mo is zij bij Ter Leede gekomen. Laura wil zich bij Ter Leede graag verder ontwikkelen op een hoger niveau. Ze vertrouwt erop dat ze dit bij Ter Leede kan bereiken.

*Nanet van der Vlist*

Hoi mijn naam is Nanet van der Vlist en ik ben vijftien jaar oud. Volgend seizoen zal ik aansluiten bij de Ter Leede vrouwenselectie en hier heb ik zeker zin in. De afgelopen tien jaar heb ik gevoetbald bij Rkvv Meerburg en ben opzoek naar meer uitdaging. Mijn verwachtingen voor volgend seizoen zijn dat ik groei zal maken in mijn spel en dat we veel plezier zullen hebben in en buiten het veld

*Fee van Zoghel*

Fee van Zoghel Leeftijd 15.

Ik ben vorig jaar naar Ter Leede gekomen omdat ik graag hogerop wil komen in het voetbal, mijn doel is om zo hoog mogelijk te voetballen en daarbij veel te leren, ik wil me verder ontwikkelen.

Omdat bij Ter Leede het vrouwenvoetbal een belangrijk onderdeel van de club is, met goeie trainers, heb ik besloten om me hier verder te ontwikkelen.

Daarnaast ben ik van mening dat het voor mij tijd is om vanuit het jongensvoetbal nu door te groeien naar het vrouwenvoetbal

Tags: