v.v. Ter Leede en United Soft Drinks gaan partnership aan!

Wij zijn al geruime tijd bezig om de kantine gezonder te maken. Dat betekent niet dat patat en kroket zullen verdwijnen, maar dat we naast de traditionele producten ook gezonde producten gaan aanbieden en promoten. Hierbij sluiten we aan op maatschappelijke ontwikkelingen. Bij het aanbieden van gezonde(re) producten past ook onze nieuwe samenwerking met United Soft Drinks, de producent van het alom bekend drankje AA.

We zijn blij met de samenwerking met United Soft Drinks. Vorige week is met de vertegenwoordiger, Marc de Kruijs, de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Met een gedeelde visie over gezondheid, plezier en prestaties hebben we elkaar gevonden. United Soft Drinks kent een assortiment dat toereikend is voor zowel de sporter als de bezoeker. Doormiddel van caloriearme, functionele en uitgebalanceerde dranken zal er worden bijgedragen aan de gezonde kantine!

We gaan de gezonde dranken van United Soft Drinks in het nieuwe jaar aanbieden in de kantine. De dranken van United Soft Drinks zijn suikervrij of suikerarm (ook het traditionele AA-sportdrankje is er in suikervrije vorm) en toch smaakvol.

Een direct uitvloeisel uit de overeenkomst is de sponsoring van de jeugdteams met nieuwe kratjes met bidons!

Namens het bestuur,

Rien de Bruijn en Kees de Lange