Vacature coördinator meisjes

Binnen de Bollenstreek en ver daarbuiten staat Ter Leede bekend om haar vrouwenvoetbal.  Ter Leede is een inclusieve club waar veel aandacht wordt gegeven aan het meiden en jongensvoetbal. In de pupillen is het beleid dat jongens en meiden gemengd met elkaar in een team zitten.  Vanaf 11 jaar is het voor meiden mogelijk om in een apart meidenteam te gaan spelen. In samenspraak kunnen meiden nog langer bij de jongens blijven spelen.  Hiermee sluit Ter Leede aan op het KNVB beleid dat gericht is om meiden zolang mogelijk bij de jongens te laten spelen.

Om het meidenvoetbal te stimuleren en de interne structuur te verbeteren is besloten om een koppeling te maken tussen het Damesbestuur en de Jeugdcommissie.  De koppeling wordt gerealiseerd door een specifieke meidencoördinator.  Deze rol is onderdeel van de Jeugdcommissie en zal daarnaast een informerende rol hebben naar het Damesbestuur.  De specifieke invulling van de rol is gericht op;

  • Betere interne structuur
  • Direct aanspreekpunt voor leden omtrent het meidenvoetbal
  • Uitvoering van een beleid omtrent samenspelen jongens-meisjes
  • Creëren van een structuur van de pupillen naar MO teams; te beginnen met de MO13

Voor de invulling van deze functie komen wij graag in contact met een enthousiaste ouder.  De tijdsbesteding bestaat uit een maandelijkse jeugdcommissie vergadering en daarnaast een uur in de week voor de dagelijkse routine. Dit houdt in vragen beantwoorden, meehelpen aan de interne structuur en ondersteunen in de uitvoering van het beleid.

Lijkt het je leuk om middels deze rol iets binnen de club te doen, dan meld je nu aan bij Jolanda Remmerswaal of Martin Nuninga.

Met een sportieve groet,

Jolanda Remmerswaal

Martin Nuninga