Valken ’68 C3- Ter Leede C4

Na sinds 12 december geen wedstrijd meer gevoetbald te hebben (en ook nauwelijks getraind vanwege de slechte velden), mochten we op een stralende zaterdagochtend aantreden tegen de Valken, waar we thuis met maar liefst 10-1 van gewonnen hadden.
Niet voor het eerst leidde dit tot onderschatting, wat zich uitte in slap en slordig spel. Desondanks kregen we een aantal mogelijkheden, maar niet voordat de Valken in de 2e minuut al op 1-0 waren gekomen.
Uit een mislukte voorzet rolde in de 13e minuut de gelijkmaker binnen en leek het tij te keren. De slordigheid in ons spel bleef echter gehandhaafd en in de ‘dying seconds’van de eerste helft kwamen we wederom achter; 2-1.
De tweede helft werd, helaas, een kopie van de eerste. Er ging veel mis en in tegenstelling tot de eerste helft scoorden we niet. De Valken nog wel 2x, en daarom gingen we met een 4-1 nederlaag met de staart tussen de benen weer retour naar zonnig Sassem.
Volgende week Voorschoten uit! Thuis wonnen we met 5-2……