Van de accommodatieploeg

Het nieuwe seizoen is alweer een aantal weken geleden begonnen. Voor de pupillen hebben we nieuwe doelen voor de 1/4 veld wedstrijden kunnen aanschaffen.
Deze doelen zijn uitgevoerd met een set wielen zodat de doelen eenvoudig kunnen worden verplaatst tijdens het maaien van het veld. Ook is er voor het transport van de andere losse doelen een set transportkarren besteld zodat deze eenvoudiger door de accommodatievrijwilligers kunnen worden verplaatst.Wij danken de Stichting Exploitatie Sportpark de Roodemolen en R.K.V.V Teylingen voor de fijne samenwerking bij de aanschaf van de doelen en karren.

Helaas hadden we nog een aantal problemen met de veldverlichting, dit als nasleep van het vervangen van een aantal afgekeurde lichtmasten. Afgelopen weken heeft de leverancier een aantal reparaties doorgevoerd zodat deze weer correct functioneren. Mochten er nog problemen zijn geef dat dan door aan het wedstrijdsecretariaat. Tijdens de trainingsavonden vragen wij het team dat als laatste het veld verlaat, om de veldverlichting uit te schakelen.

Op veld 2 hebben we afgelopen week van vrouwen trainer Vincent mooie bankjes geschonken gekregen ter uitbreiding van de dugout zitplaatsen, de accommodatie ploeg heeft de bankjes dezelfde dag vakkundig aangepast en geplaatst. Wij danken Vincent en Jan de Zwart voor de donatie en werkzaamheden.