Van Nispen C2- Ter Leede C4

Onder bijna perfecte omstandigheden trapten we op 5 maart even na half 12 af bij en tegen de koploper. Enigszins geïntimideerd door de rangschikking hadden we hoge verwachtingen van onze tegenstander, maar onze organisatie was goed. De verdediging stond als een huis, het middenveld vocht voor elke meter en waar mogelijk deelde de aanval een speldenprik uit aan de overkant van het veld. Grote kansen waren er niet, maar helaas ging het in de 28e minuut mis toen de tegenstander een gaatje wist te vinden en de 1-0 in het net prikte.
Met het gevoel dat er iets te halen viel begonnen we de 2e helft goed, zetten we de tegenstander onder druk en kregen we een paar aardige mogelijkheden.
Helaas verslapte hierdoor de concentratie om kort op de tegenstander te blijven verdedigen en tussen de 52e en 57e minuut vloog de bal 3x achter keeper Blue: 4-0.
De coach van Van Nispen complimenteerde ons na de wedstrijd met het feit dat ze de hele competitie nog niet zoveel tegenstand hadden meegemaakt. Als iedereen 2x 35 minuten scherp kan blijven, zijn we zeker niet kansloos en kunnen we ze thuis verslaan!!!