Vandalisme: oproep!

In de maand juni hebben we melding gemaakt van vandalisme op ons sportpark. Kapot gesneden netten, vernielde sloten, een (kunst)grasveld vol met sigarettenpeuken, scooters op de velden, een kleine greep uit de geconstateerde zaken.
We hebben toen iedereen opgeroepen alert te zijn, het slot is vervangen door iets dat op de deur van de Nederlandse Bank niet zou misstaan en de politie is extra gaan surveilleren.
Even leek het beter te gaan maar de afgelopen week was het weer raak.
Ditmaal hebben de onverlaten een stuk hek weggeknipt om zich zo toegang te verschaffen tot het sportpark.
Gevolg: een hoop gedoe, reparatie van het hek inclusief de nodige kosten en maar afwachten of dit het einde is.
De exploitatie stichting Sportpark Roode Molen heeft uiteraard aangifte gedaan van de vernieling en ongetwijfeld zal de politie extra aandacht aan de zaak besteden, maar die kunnen ook niet de hele dag gaan staan posten.
Vandaar een oproep aan de gebruikers van het sportpark om de boel na gebruik zorgvuldig af te sluiten (let op dat je de laatste bent en geen mensen insluit) en alert te zijn op onverlaten.
Ook degenen die wel eens de hond uit laten in de buurt, gaan tennissen of oud papier wegbrengen vragen wij bij sporen van vandalen of vandalisme één van de bestuursleden te waarschuwen. Dat geldt ook als u iets van horen zeggen weet of vermoedens heeft wie de daders zijn. Uiteraard wordt uw melding vertrouwelijk behandeld.

Bestuur vv Ter Leede