Vanuit de jeugdhoek…

Een vrolijk bericht vanuit de jeugd in deze meer dan bijzondere tijden: Steven Hartevelt en Nino Hoogervorst zullen ook volgend jaar bij Ter Leede als hoofdtrainer aan de slag gaan. Net als dit jaar Steven bij de JO19 en Nino bij de JO15. Ik ben daar ontzettend blij mee. Steven en Nino hebben dit jaar een hele belangrijke rol binnen de jeugd gespeeld en zijn natuurlijk al jaren in verschillende rollen actief binnen de club. We weten met zijn allen nog niet wanneer de bal daadwerkelijk weer gaat rollen maar ik wil Steven en Nino nu alvast succes wensen met de voorbereiding op het volgende seizoen.

Al langer was natuurlijk bekend dat Job de Ridder na dit seizoen zou stoppen als hoofdtrainer van de JO17. Wie had kunnen bedenken dat juist dit laatste seizoen in een lange rij zo kort zou worden. En dat er een einde aan kwam net op het moment dat de JO17 nog een paar prachtige wedstrijden voor de boeg had. Heel zuur voor iedereen natuurlijk maar zeker ook voor Job.

Ook Brian van Noort gaat ons verlaten. Brian is 2 jaar hoofdtrainer geweest bij Ter Leede. Van de JO11 en de JO12 selectie. Als Warmundanaar in hart en nieren was Ter Leede vreemd terrein voor Brian maar hij heeft een mooi team gesmeed dat hem zeker zal gaan missen. Net als wij allemaal! Ik wil Brian heel veel succes wensen in zijn verdere carrière als trainer en twijfel er niet aan dat dat gaat lukken.

Natuurlijk gaan we nog van Job en Brian afscheid nemen zodra daar weer gelegenheid toe is.
Ondertussen zijn we actief aan het zoeken naar vervanging. Ik hoop daar in volgende update nieuws over te kunnen melden.

Tot slot wil ik iedereen een gezonde en hele fijne Pasen wensen!

Frans Verschoor