Verandering in de kantine

Een aanpassing van het assortiment!

Wij staan op het punt een nieuw contract af te sluiten met onze bierleverancier. Door de corona problematiek kijken wij terug op een lange tijd zonder inkomsten uit de kantine. Het is geen geheim dat met name de verkoop van bier een belangrijke component is van de omzet. Deze situatie maakt dat wij hier een verandering in moeten kiezen, één die financieel beter is voor de club.
De belangrijkste wijziging is dat wij in zijn geheel overschakelen op tapbier waarmee de verkoop van kratten en flesjes stopt. Hier aan vasthouden zou een forse negatieve impact hebben op het financiële resultaat, vandaar dit besluit. Ter vervanging van de kratten is er de keuze om te kiezen voor pitchers. De kermisgangers hebben hier al aan kunnen wennen, wat ons betreft een charmante en ook voor wat betreft de beleving een gezellige oplossing.

Om de pijn van deze wijziging te verzachten hebben wij besloten om over te stappen naar het kwaliteitsbier van Heineken en zullen wij o.a. Affligem Blond en Heineken 0.0% bier van de tap gaan introduceren voor de fijnproevers. Dit met het bekende gezegde “elk nadeel heb zijn voordeel” in gedachten!

Op zaterdag 30 oktober zal onze voorzitter feestelijk symbolisch het nieuwe biertje gaan tappen voorafgaand aan een “Happy Beer Hour” met borrelhap van 17:30 tot 18:30 uur.

Rien de Bruijn

Namens het bestuur.