Verandering technische staf binnen de Jeugd

Na 15 jaar als technisch coördinator stopt Leo Verbeek met deze functie. Leo blijft wel betrokken bij de jeugdopleiding, maar in een andere rol. Leo blijft de hoofdtrainers op het technisch vlak ondersteunen en zal vorm geven aan talentbegeleiding binnen de jeugd. De technisch coördinator voor de bovenbouw (JO13 t/m JO19) is momenteel een vacature .

Na bijna 4 jaar stopt Marcus Latten als technisch eindverantwoordelijke binnen de jeugd en zijn functie binnen de Jeugdcommissie. Door de drukke werkzaamheden met zijn eigen bedrijf lukt het Marcus niet meer om deze functie te vervullen.

De functie in het jeugdbestuur als technisch eindverantwoordelijke binnen de jeugd wordt overgenomen door Frans Verschoor. Frans is geen onbekende binnen de club, heeft  twee voetballende kinderen binnen de club en is voorzitter geweest van voetbalvereniging Vlug & Vaardig uit Amsterdam-Osdorp.

Wij zijn Marcus en Leo zeer dankbaar voor hun inzet binnen Ter Leede de afgelopen jaren. Frans wensen we zeer veel succes toe.

Namens Ter Leede en het jeugdbestuur

 

Michiel Rambat