Verkeershinder rondom sportpark de Roodemolen

Zaterdag 23 april staat de bollenstreek weer in het teken van :

Een prachtig evenement, maar, met wat hindernissen voor de zaterdagsport.

Deze “mooiste file van Nederland” komt namelijk pal langs ons sportpark.  Tussen pakweg 12.00 en 14.00 uur is de ingang van ons terrein, inclusief het parkeer terrein,  niet of slecht bereikbaar.

Mocht uw aankomst tijd tussen deze tijden liggen, dan raden wij u aan om op tijd te komen,  en via de A44 aan te komen en de afslag  4 WARMOND te nemen.

U kunt dan bijvoorbeeld parkeren op het industrie terrein en het laatste stukje te voet afleggen.

Heeft u wel  kunnen parkeren op ons sportpark, maar ligt uw vertrektijd tussen 12.00 en 14.00 uur, dan vragen wij u er vooraf rekening mee te houden dat ook het verlaten van het sportpark gedurende een periode waarschijnlijk niet mogelijk is.

Mocht u wel perse na de wedstrijd direct willen vertrekken, raden wij ook  u aan om de auto op bovengenoemd industrie terrein te parkeren.

Houdt er rekening mee dat vanwege de Corso parkeerruimte sowieso schaars in de directe omgeving van de routes.  Als het enigszins mogelijk is, kom aub met de fiets, of met zo min mogelijk auto’s.

Meer informatie over Bloemencorso vindt u op CORSOZATERDAG: VAN NOORDWIJK TOT HAARLEM – Bloemencorso Bollenstreek (bloemencorso-bollenstreek.nl)