Verlenging sponsorcontracten

Wij zijn als Stichting Topvoetbal Ter Leede heel trots op onze bestaande sponsoren en superblij met bestaande sponsoren die hun contract wederom verlengen:

 

Freeline Organics

Ver weg maar toch zit Ter Leede echt in z’n hart: Peter de Kok (links op de foto) van Freeline Organics (voorheen Freeline Organic Food) heeft zijn ster sponsor contract met 3 jaar verlengd.

Deze oud Sassenheimer is al vele jaren een trouwe sponsor van onze club en staat zelfs op de rug van onze selectieshirts. Als Peter in Nederland is dan is hij ook altijd op de club en is via diverse wegen waaronder de social media altijd heel betrokken bij de prestaties en de mensen van de club.

Wij zijn trots dat Peter ons na zoveel jaar nog steeds trouw blijft. Bedankt Peter!

www.freelineorganics.com

 

Van der Meer Interieur

Wij zijn trots dat Remco (in het midden van de foto), zoon en opvolger van Jan van der Meer (rechts op de foto en bij Ter Leede hoofd accommodatiezaken), nog steeds als sponsor verbonden blijft aan onze club.

Als oud speler van Ter Leede heeft vader Jan de liefde voor Ter Leede overgedragen op zijn zoon. Geweldig om te zien dat de liefde voor een club van vader op zoon over kan gaan, wij als familie club Ter Leede zijn daar erg trots op!

Familiebedrijf van der Meer is een begrip in Sassenheim, dit bedrijf is gespecialiseerd in totale woninginrichting en is gevestigd aan de Havenpoort nummer 23. U bent altijd van harte welkom in hun showroom!

www.vandermeer-interieur.nl

 

Kees van der Niet verbouw & installaties

Kees is als oud speler van Ter Leede ook al jarenlang trouwe sponsor van onze warme club. In 1988 is Kees begonnen met het verbouwen van keukens en badkamers en zijn zoon Elwin (links op de foto), eveneens oud speler van Ter Leede maar nu zeer fanatiek mountainbiker, heeft in 2014 het bedrijf van zijn vader overgenomen.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot allround bedrijf voor al uw verbouwingen en installaties.

Wij zijn heel trots dat ook dit sponsorschap van vader op zoon over gaat!

www.keesvanderniet.nl

 

 

Stichting Topvoetbal Ter Leede bedankt alle sponsors!

Dankzij jullie kan Ter Leede ‘Voorwaarts’!

Veel plezier langs de lijn en tot gauw in de businessclub en/of bij Ter Leede.