Verslag pupil van de week Daniel

Zaterdag heb ik echt een hele leuke dag gehad.

Aan het begin van de dag moest ik zelf ook een voetbalwedstrijd spelen, we konden misschien kampioen worden, maar dat is helaas niet gelukt omdat we hebben verloren.

Zaterdag 20 mei mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd Terleede 1-Barendrecht.

Het was een super leuke ervaring, ik mocht lekker met mijn favoriete speler Steven Weijer de warming-up doen. Toen de wedstrijd ging beginnen mocht ik met een kleine vrachtwagen het veld op rijden, ik vond het ook wel een beetje gênant hoor!

Voordat de wedstrijd begon mocht ik nog snel een goal maken, ik dribbelde de spelers uit en ramde hem vol in de hoek. Daarna moest ik snel naar de dug-out en de trainers een handje geven, ik had gelukkig veel lol met de wissels.
Halverwege de rust mocht ik penalty’s schieten. Eerst dacht ik dat ik er vier zou maken maar uiteindelijk heb ik er 7 in het net geschoten. De tweede helft was veel spannender dan de eerste, er kwamen veel meer kansen en beide ploegen streden tot het einde, alleen heel jammer dat we hebben verloren.
Na de wedstrijd moest ik me snel omkleden en naar de spelerslounge gaan om daar met de men of de match een interview te houden, ik vond het heel spannend voor al die mensen! Maar super bedankt voor alle cadeaus en een super leuke dag.

Groetjes Daniel.