Verslag Pupil van de week Joshua

Zaterdag was ik pupil van de week. Eerst gingen we naar de kleedkamer, daar ging ik me aan iedereen voorstellen en toen gingen we de warming up doen. Daarna mocht ik met het vrachtwagentje rijden, dat was heel leuk en toen mocht ik bij de aftrap nog een goal maken bij de tegenstander en toen begon de wedstrijd. Toen scoorde Dirk Hoekstra, mn favoriete speler, de 1-0.

In de pauze mocht ik 10 penalties schieten en ik scoorde er 5 en ik had er ook 5 voorspelt en toen ging de wedstrijd weer door. 2 andere spelers scoorden nog een goal en de keeper van Ter Leede stopte nog een penalty. En toen was de wedstrijd afgelopen, 3-0 voor Ter Leede. Toen gingen we naar de kleedkamer, we hadden gewonnen en de tafels gingen heen en weer. En toen kreeg ik het shirt van pupil van de week met alle handtekeningen en toen gingen naar het sponsor home, daar gingen we lekker wat eten. Ik kwam op een stoel te staan en kreeg allemaal kadootjes van de keeper, een tas, een bal, een Wesseling truck, een sleutelhanger. En toen gingen we naar huis.

Ik vond het superleuk en leuk gedaan. Bedankt allemaal.

Groetjes van Joshua.