Verslag Pupil van de week Kas

Op 13 mei mocht ik pupil van de week zijn. Toen ik aankwam in de kantine begon ik voor het eerst een beetje zenuwachtig te worden. Gelukkig waren de mensen die me hielpen heel aardig. Daarna mocht ik met iemand meelopen en werd me verteld wat er allemaal ging gebeuren. Eerst ging ik naar de kleedkamer van het eerste en stelde ik me voor aan iedereen. Het was erg luidruchtig in de kleedkamer en er klonk harde muziek. Daarna ging ik met de spelers naar het veld en ik mocht toen meetrainen. In de rust van de wedstrijd mocht ik penalty’s nemen, ik heb er 6 gescoord. We wonnen de wedstrijd met 1-0 door een mooie goal. Dat was toevallig ook mijn voorspelling. Na de wedstrijd was het chaos in de kleedkamer omdat ze hadden gewonnen. Daarna werd ik nog in het zonnetje gezet en kreeg ik een patatje met mayo, mijn lievelings. Ook de andere spullen die ik kreeg ben ik blij mee. Ik vond het super leuk. En ik wil iedereen bedanken

Kas Honders