Verslag Pupil van de week Koen

Nou als eerste ging ik omkleden en toen ging ik naar het veld en ging Koenen en kennismaken en toen ging ik met de scheidsrechter naar hun kleedkamer en toen was het zo ver ik ging oplopen en ik mocht in de vrachtwagen van Wesseling met de bal achter me en toen was de bal bij de scheidsrechter.

Ik legde de bal op de stip en de spits van Ter Leede trapte af toen hij het fluitje hoorde en ik rende en rende en scoorde een heel mooi doelpunt toen deed ik de celebration van Arda Güler en ik rende toen snel naar het respect bord waar Nienke op mij stond te wachten en toen ging ik naar de dug-out van Ter Leede en ging de wedstrijd kijken en toen was het nog 0-0. Toen was het eindelijk zover ik ging de penalty’s nemen en ik heb er 6 van de 10 gemaakt en toen ging ik nog met mijn team voetballen en toen ging ik weer naar de dug-out en ging de tweede helft kijken en toen scoorde Ter Leede en stond het 1-0 en toen de 88 minuut kwam Ter Leede in de aanval een hele goede aanval van Ter Leede maar Scherpenzeel pakte de bal af en maakte een counter en ging er vandoor en ze scoorde in de 89 minuut en toen was het 1-1.

Toen was het afgelopen en ik ging weer naar de kleedkamer en ging mij weer aankleden en kreeg een T-shirt met alle handtekeningen van de spelers en ging die uiteraard aan doen en ging nog even wat eten en drinken en toen werd ik nog extra in het zonnetje gezet en kreeg een hele mooie voetbal met er op de pupil van de week en ik kreeg nog veel meer.