Verslag pupil van de week Nout

Ik heb zaterdag een hele leuke dag gehad. Ik was de pupil van de week. We gingen heel veel leuke dingen doen. Ik mocht mee naar de kleedkamer van Ter Leede 1 en ik mocht meedoen met de warming up. Toen ging ik leuk hooghouden met de spelers.

Ik mocht ook de wedstrijdbal naar de middenstip brengen in een mini vrachtwagen. Toen mocht ik ook nog de aftrap nemen en scoren bij de keeper van Hoek. Dat was super leuk!

In de rust heb ik penalty’s geschoten op de reservekeeper van Ter Leede. Dat ging heel goed. In de dug-out heb ik samen met de spelers naar de wedstrijd gekeken. De eerste helft was Hoek veel beter en de tweede helft kwam Ter Leede goed terug. Maar helaas niet gewonnen.

Ik werd heel erg verwend en ik vond het heel leuk dat mijn team er ook was als ballenjongens en aan het einde van de wedstrijd kregen we allemaal een patatje.

Bedankt Ter Leede.

Groetjes Nout