Verslag pupil van de week Pepijn

Ik heb afgelopen zaterdag een super leuke dag gehad als Pupil Van De Week. Eerst ging ik naar de kleedkamer van Ter Leede 1 en ging daar omkleden en ik ontmoette de spelers. Ik vond het leuk om te zien dat hun voorbereiding heel anders is dan bij ons op zaterdag. Daarna gingen we warmlopen en over passen. Toen ging ik naar de kleedkamer van de scheidsrechters en ontmoette de scheidsrechters. Daarna liepen we het veld op en mocht ik de bal in de vrachtwagen naar de middenstip rijden. Ik moest de aftrap doen en ik scoorde! Ik kreeg een rode en een gele kaart van de scheidsrechter om mee te nemen. Toen ging ik naar de reservebank van Ter Leede en mocht ik lekker onder een warm kleedje zitten en de wedstrijd kijken. In de rust mocht ik penalty’s nemen en ik heb er 6 van de 10 gescoord. Ik heb zelf ook nog gekeept en heb er 1 van de 5 gehouden.

Tijdens de wedstrijd werd er helaas niet gescoord en bleef het 0-0. Na de wedstrijd ging ik weer naar de kleedkamer. Daarna ging ik naar de sponsor home en daar gingen we de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Amerika kijken en ik kreeg een patatje mayonaise. In de rust van die wedstrijd werden er vragen aan mij gesteld en kreeg ik een tas vol leuke spullen, zoals een bal, een pet en nog een paar andere dingen. Toen de wedstrijd was afgelopen ging ik weer naar huis. Bedankt voor de super leuke dag als Pupil Van De Week!