Verslag pupil van de week Stan

Ik ben Stan en was afgelopen zaterdag pupil van de week.

Ik heb een hele leuke ervaring gehad zaterdag. Ik wil niet te veel te verklappen maar het was geweldig!

Ook al wist ik al een beetje wat ik ging doen ben ik toch heel erg verrast. Iedereen was heel enthousiast en zetten mij helemaal in het zonnetje. Alle mensen die mij hebben begeleid en hebben geholpen en de dag nog leuker hebben gemaakt zaterdag, heel erg bedankt!! Ik ben heel erg verwend en heb me geen seconde verveeld. De hele tijd werd je vermaakt, voor dat de wedstrijd begon, tijdens de wedstrijd, in de rust, en zelfs ook na de wedstrijd wordt je helemaal vermaakt en verwend. Mijn dag als pupil van de week is helemaal gemaakt! Nog maals bedankt naar iedereen die heeft geholpen en mijn dag nog leuker heeft gemaakt!