Verslag Pupil van de week Thomas Hoogervorst

Op dinsdag vertelde mijn vader dat ik op zaterdag pupil van de week mocht zijn en toen was ik heel blij. Op zaterdagochtend had ik eerst een belangrijke wedstrijd tegen Teylingen die ik had gewonnen met 2-4. Ik had er ook nog 1 gescoord. Daarna ging ik naar huis met mijn teamgenoot Chris en wij aten thuis een broodje met ei en daarna fietste wij samen naar Ter Leede. Ik was pupil van de week en Chris ballenjongen. Ik werd meegenomen naar de kleedkamer en daar ontmoette ik alle spelers van Ter Leede 1, ik moest ze allemaal een boks geven en mij voorstellen. Daarna ging ik het veld op met een vrachtwagen. Ik mocht scoren bij Harkemase boys. In de rust scoorde ik 6 penalty’s en toen de wedstrijd was afgelopen ging ik naar het supportershome om wat te drinken met mijn familie en de spelers. Daarna mocht ik op een op een stoel gaan staan en kreeg ik allemaal mooie cadeaus en zo had ik “ondanks het verlies” echt een hele leuke dag.

Ik wil iedereen van de organisatie bedanken voor deze onvergetelijke dag.

Groetjes,

Thomas Hoogervorst