Verslag Pupil van de week Ties

Pupil van de Week Ties:

Ik was gisteren pupil van de week bij de wedstijd tegen de Alphense Boys. Ik heb een super middag gehad. In de kleedkamer heb ik als eerste kennis gemaakt met alle spelers van Terleede 1. Ze waren allemaal erg aardig tegen mij. Toen de Terleede 1 spelers hun wedstijd bespreking hadden, mocht ik bij de scheidrechters kijken en ik kreeg een mooie fluit. Bij het oplopen mocht ik met een kleine vrachtwagen de bal naar de middenstip rijden.

Ik vond het heel leuk om penalty’s te schieten en ik heb er 6 ingeschoten, zoals ik voorspeld had. Terleede 1 heeft gewonnen met 6-0 en het feestje na afloop in de kleedkamer was gaaf om mee te maken! In het sponsorhome werd ik geïnterviewd door de man of the match, ook dat was leuk. Ik heb genoten, dankjewel voor deze top dag.