Verslag Pupil van de week Timo

Timo pupil van de week!

Ik vond het een super leuke ervaring om pupil van de week te zijn. 

We kwamen aan en daarna mocht ik mee naar de kleedkamer met de spelers, daar moest ik mij omkleden. Toen mocht ik met de spelers mee het veld op. Ik nam ook de mascotte van Ter Leede mee, koekiemonster. Hij had zelfs een Ter Leede tenue aan. Daarna deed ik mee met de warming up. Dat was nog best zwaar maar wel heel leuk. De spelers waren heel erg aardig voor mij. 

Daarna liepen we allemaal weer naar de kleedkamer en toen iedereen klaar was mocht ik voorop lopen het veld op. Daar pakte ik de bal en ging het karretje in om naar de middenstip te rijden. 

Net voordat de wedstrijd begon schoot ik de bal nog in het doel bij de tegenstander. Helaas telde dat doelpunt niet mee voor de wedstrijd maar het was toch leuk om te doen. 

 

 

Toen mocht ik lekker warm onder een dekentje de dugout in en zat ik naast Oscar, dat is mijn favoriete speler bij Ter Leede. De wedstrijd kon ik goed zien en was nog best spannend. In de rust schoot ik nog 10 penalties, mijn teamgenoten waren er ook bij als ballenjongens. Dat vond ik heel leuk! 

Na de wedstrijd ging ik het sponsor home in en kreeg ik een patatje, die was heel lekker. Ook mocht ik op een stoel staan en kreeg ik heel veel leuke cadeautjes, zelfs een bal! Ook mocht ik nog op de foto met de man of the match. 

 

Jammer dat Ter Leede niet gewonnen had van Huizen maar het was wel een hele toffe middag. Ook mijn ouders, broer en Opi en Omi vonden het super leuk. 

Bedankt voor alles !!! 

Groetjes, Timo