Verslag voetbalkamp Austerlitz

Heerlijk weer, 75 sportieve jongens en meisjes, gezellige begeleiders, een locatie midden in het bos en leuke activiteiten. Zie hier de ingrediënten voor een super geslaagd voetbalkamp!

Afgelopen weekeind (27 t/m 29 mei) was het dan namelijk echt zover. Het voetbalkamp voor de C3, C4, D4, D5, D6 en D7. Na het fotomoment, waar trots de nieuwe (sponsor)outfit werd getoond, vertrokken we luid toeterend naar Austerlitz.
Daar aangekomen werd de omgeving verkend, het eerste balletje getrapt en vooral heel veel hout gesprokkeld. Na het eten mocht dan eindelijk het kampvuur aan en werd er via de beamer naar de verrichtingen van het Nederlands elftal gekeken. Ook de voetbalquiz om 1 uur ‘s nachts bleek een succes.
Na een kort nachtje stond er in de ochtend een verrassingsactiviteit op het programma; lasergamen! Lekker fanatiek struinde iedereen door het bos om na een aantal keer geraakt te zijn (gelukkig) weer een ‘nieuw’ leven te halen. In de middag waren de C teams te gast bij het toernooi van AFC Quick Amersfoort en speelde de D een toernooi bij TOV Baarn.
Een aantal ouders waren speciaal naar het toernooi gekomen om onze jongens en meisjes aan te moedigen. Extra jammer dus dat het D toernooi vanwege onweer afgelast werd. Al met al mocht het de pret niet drukken want ‘thuis’ aangekomen voetbalde iedereen vrolijk verder. Dit terwijl de begeleiders ondertussen de BBQ aan het voorbereiden waren.
Het werd een gezellige avond met natuurlijk weer een kampvuur. En aan het eind van de avond werd na deze drukke dag wel graag de bedjes opgezocht….
Onder het motto ‘s avonds een vent, ‘s ochtends een vent werd iedereen zondagochtend wakker getoeterd. Na het ontbijt werd nog even het plaatselijke zwembad onveilig gemaakt en toen was het weer tijd om naar huis te gaan.
Rond 15.00 uur reden we moe maar voldaan weer het parkeerterrein van Ter Leede op. Wij kijken dan ook alweer uit naar volgend jaar. Jullie ook?!

Hierbij willen wij graag nog even begeleiders bedanken. Zonder jullie hulp was dit voetbalkamp niet mogelijk geweest.

En natuurlijk ook nog onze hartelijke dank aan onze sponsors: LW-Administratie, HMBE, Horizon tuinen serre meubelen, Bed & Stal, Rodimat bv, Fysiotherapiepraktijk Boot en Broersen, Sowad BV, CBL Office Concepts & Facility Support, Dennis Roodenburg , Geelkerken Linskens Advocaten N.V., Borgers & Straathof, TBMA Europe b.v., Cebo Holland, Greenfair International, Familie Flier en via Kees Mooij de firma Wesseling.