Vijf talentvolle spelers vervolgen hun opleiding binnen Ter Leede O23

Luca Schut

Luca Schut, Martijn Wooter, Onno Loeliger, Tomas de Louw en Lars Sanberg blijven verbonden aan Ter Leede en vervolgen hun opleiding in het elftal van Rini Blankespoor en Dirk Scheepers.

Net als de eerder aangekondigde verlengingen uit het O23 elftal, is het voor ons duidelijk dat de ingeslagen weg van twee jaar geleden, een onverdeeld succes blijkt te zijn. Ze roemen allemaal de sfeer en bevestigen voor ons dat Opleiden, Plezier en Prestatie in deze volgorde, een prima cocktail is om deze jonge mannen een podium te bieden die het voor hen mogelijk maakt om vanuit de jeugd de stap naar de senioren wat minder groot te maken. Dit is mede een groot verdienste voor het trainers duo Rini en Dirk waar we met elkaar trots op mogen zijn.

Wij wensen hen allemaal veel plezier en succes toe om hun ambitie waar te maken. In elk geval ligt er voor hen de sportieve uitdaging om te streven naar een plekje op zaterdagmiddag 15.00 uur….

 

 

 

Martijn Wooter

Lars Sanberg

Onno Loeliger

Tomas de Louw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijven:
Steef Roodakkers (trainer), Cees van Tongeren (assistent trainer), Jeroen Zuidhoek (keeperstrainer), Ger Oudshoorn (hersteltrainer/verzorger), Tomas Arroyo, Stijn van Biezen, Dirk Hoekstra, Feyo Glim, Daan Prins, Daan Walraven, Luc de Kruijs, Benjamin van Aken, Danny Zwaan, Mounir Darrazi, Mike van den Steenhoven, Noah Marti, Gijs Beekwilder, Joey van den Berg, Luca Schut, Martijn Wooter, Onno Loeliger, Tomas de Louw en Lars Sanberg.

Nieuw:
Mark de Vries (Katwijk) en Melvin van Stijn (SJC)

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda) en Tom Kroon (vriendenteam), Sohaib Echahbouni (n.n.b.) en Clé Vos de Mooij (n.n.b.).