Voetbal league update

Beste  (Jeugd) Leden

Afgelopen weekend is de 2e ronde van ons intern toernooi gestart. Onder een heerlijk zonnetje hebben bijna 200 spelers gedurende de ochtend onderlinge partijtjes gespeeld.  Over het algemeen zijn alle teams goed aan elkaar gewaagd en dat zorgt voor nog meer spelplezier.

Een korte evaluatie leert dat wij voor een efficiënt gebruik van onze velden de starttijden iets moeten aanpassen. Hiermee geven wij de mogelijkheid aan andere oudere jeugd of senioren teams de mogelijkheid om te trainen.

Het gevolg is dat vanaf het komend weekend een wijziging is doorgevoerd in de starttijden van de Eredivisie II en de Europa League.  De Eredivisie II zal van komend weekend om 9uur starten en blijft spelen op veld 2.  Voor de Europaleague geldt dat de poule wedstrijden na elkaar zullen plaatsvinden.  De starttijd wordt 09:45 en 10:45 en er wordt gespeeld op veld 1

Op de site staat het volledige programma vermeld voor deze en de komende week.  Hierbij geldt dat de thuisspelende team in rood/geel speelt en uitspelend bij voorkeur in het blauw en graag niet eerder dan 15 minuten voor aanvang op de club.

Tot de volgende week!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede