Voetbalacademie Play2Improve gaat 18 Sept. weer van start!

Vanaf zondag 18 september start Voetbalacademie Play2Improve een nieuwe reeks lessen ‘functionele techniektrainingen’ voor F, E en D spelers. De trainingen worden gegeven op het sportpark van Ter Leede en Teylingen.

Waarom techniektraining bij Voetbalacademie Play2Improve?
Voetbalacademie Play2Improve wil zich als voetbalschool onderscheiden en staat ten alle tijden voor kwaliteit. Trainers van Voetbalacademie Play2Improve hebben inmiddels een schat aan ervaring op het gebied van specifieke techniektraining bij diverse verenigingen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een concept waarbij Voetbalacademie Play2Improve ervan overtuigd is spelers beter te maken in voetbal.

Ons doel is bereikt als:
– Een speler zijn/haar unieke kwaliteiten ontdekt en deze verder ontwikkelt in de stijl die het dichtst bij de speler ligt.
– Een speler die aan het eind van het seizoen heeft genoten van de trainingen, de samenwerking en de persoonlijke aandacht.

Bijdrage:
De bijdrage van de spelers bedraagt € 150,- voor 10 trainingen en € 275,- voor 20 trainingen.
Wij verzoeken u op het inschrijfformulier, bij notities, te vermelden of u kiest voor 10 of 20 trainingen.
Spelers die al in het bezit zijn van het Play2Improve kledingpakket (1e cursus) ontvangen geen kleding maar krijgen 10% korting op het inschrijfgeld.

Trainingsopbouw
4 blokken van 5 trainingen, waar getraind worden op de kwalitatieve verbetering van de speler, wanneer de tegenstander van achter, voor en opzij komt.

Trainingsdag en tijden:
Op zondagochtend trainen we van 09:45 uur tot 11:00 uur bij VV Ter Leede/RKVV Teylingen.
De eerste training is op zondagochtend 18 september.

Wilt u meer informatie?
U kunt mailen naar info@play2Improve.nl of bel gerust naar Youssef Ait El Houssi: 06-42397691