Voetbalschool voor meiden (4Girls) bij Ter Leede van start

Vrijdagavond 17 februari zijn 11 gedreven meiden uit de Bollenstreek gestart in hun ambitie om een betere voetballer te worden en meer uit zichzelf te halen.

De meiden hebben de leeftijd van 12 tot 18 jaar en voetballen bij: Hillegom, VVSB, Katwijk, Lisse en Ter Leede. De trainingen staan onder leiding van Wim Bouckaert en zijn van Soccerskills 4Girls voetbalschool. De eerste training werd gestart met het uitreiken van de prachtige sweaters en ballen. Inmiddels zijn er drie trainingen achter de rug. Meiden en ouders zijn zeer enthousiast over de beleving, sfeer, oefenstof en professionele begeleiding. Een oefenwedstrijd is in voorbereiding.

De trainingen vinden plaats op het Hoofdveld van Ter Leede op vrijdag van 20.00 uur tot 21.15 uur. Er is nog mogelijkheid om aan te sluiten voor de laatste 5 trainingen van deze reeks vanaf vrijdag 17 maart voor 70 euro (incl. sweater en bal). Voor informatie: Wim Bouckaert tel: 06-47362419 of http://www.soccerskills.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=170&Itemid=121&lang=nl.