Voetbalvakantieweek 2017: inschrijving gesloten!

Onze leveranciers zijn wat soepeler dan waar we op hadden gerekend.
Om die reden is de uiterste inschrijfdatum voor de Voetbalvakantieweek verleng tot 23 juli a.s.
Onder andere als gevolg van het bestellen van kleding is inschrijven na de 23e absoluut niet meer mogelijk.
Voor verdere details zie hieronder.

PS.
Omdat er nog volop gesleuteld wordt aan het programma en de indelingen is er nog geen programmaboekje. Wij streven er echter na om het boekje in de eerste week van augustus te verspreiden.
————————————–

In de laatste week van de schoolvakantie, van 14 t/m 18 augustus organiseer de Activiteitencommissie van Ter Leede voor de 33e maal de Voetbalvakantieweek.
Als voetbalfestijn een traditie, maar we proberen toch steeds weer de inhoud te vernieuwen.
Dit maal valt de woensdag af, maar wordt deze ingeruild voor de woensdagavond, compleet met BBQ en andere verrassingen, naar keuze gevolgd door de mogelijkheid om in tenten te blijven slapen.
Onder andere om die reden hanteren we dit jaar wel een wat striktere leeftijdsgrens.
Alle spelers en speelsters die geboren zijn van 2005 tot en met 2010 zijn welkom.
Om de wat jongere kinderen (2011 en jonger) niet teleur te stellen organiseren we bij voldoende belangstelling op de maandag en vrijdag een 2-daagse “kennismaking met de VVW”.
Alle kinderen in de genoemde leeftijdscategorieën hebben inmiddels een uitnodiging om zich aan te melden ontvangen.
Niets gezien? Stuur dan even een mailtje met naam en geboortedatum naar VVW@terleede.nl en je ontvangt alsnog een uitnodiging.

Zoals ieder jaar hebben we ook altijd behoefte aan diverse vrijwilligers, zoals pannenkoekenbakkers, hulp bij het opzetten en afbreken van de tenten, trainers, spelleiders, lunchmoeders, etc.
Belangstelling? Meld je dan even aan via onderstaande link.
Ook doen wij weer een dringend beroep op onze oudere jeugd om te helpen bij de begeleiding van de teams. Onder “wat oudere jeugd” verstaan we vanaf 2e jaars JO15, geboortejaar 2003 en ouder.

Ieder jaar krijgen we weer flink wat JO15 1e jaars aanmeldingen, maar onze ervaring heeft geleerd dat deze categorie spelers nog net iets te jong is voor deze teambegeleidingsklus.
Wel kunnen er van deze groep kinderen wel een stuk of 5 gebruiken voor assistentie bij de spellen e.d. En val je dit jaar af, volgend jaar is er weer een kans.
Aanmelden als vrijwilliger kan via e-mailadres vvw@terleede.nl 
Publiek is overigens ook altijd van harte welkom, dus vaders en moeders, broers en zussen, opa’s en oma’s, verdere belangstellenden en natuurlijk de deelnemers: tot ziens bij de 33e Voetbalvakantieweek van Ter Leede.