Voetbalvakantieweek 2017

In de laatste week van de schoolvakantie, van 14 t/m 18 augustus organiseer de Activiteitencommissie van Ter Leede voor de 33e maal de Voetbalvakantieweek.
Als voetbalfestijn een traditie, maar we proberen toch steeds weer de inhoud te vernieuwen.
Dit maal valt de woensdag af, maar wordt deze ingeruild voor de woensdagavond, compleet met BBQ en andere verrassingen, naar keuze gevolgd door de mogelijkheid om in tenten te blijven slapen.
Onder andere om die reden hanteren we dit jaar wel een wat striktere leeftijdsgrens.
Alle spelers en speelsters die geboren zijn van 2005 tot en met 2010 zijn welkom.
Om de wat jongere kinderen (2011 en jonger) niet teleur te stellen organiseren we bij voldoende belangstelling op de maandag en vrijdag een 2-daagse “kennismaking met de VVW”.
Alle kinderen in de genoemde leeftijdscategorieën hebben inmiddels een uitnodiging om zich aan te melden ontvangen.
Niets gezien? Stuur dan even een mailtje met naam en geboortedatum naar VVW@terleede.nl en je ontvangt alsnog een uitnodiging.

Zoals ieder jaar hebben we ook altijd behoefte aan diverse vrijwilligers, zoals pannenkoekenbakkers, hulp bij het opzetten en afbreken van de tenten, trainers, spelleiders, lunchmoeders, etc.
Belangstelling? Meld je dan even aan via onderstaande link.
Ook doen wij weer een dringend beroep op onze oudere jeugd om te helpen bij de begeleiding van de teams. Onder “wat oudere jeugd” verstaan we vanaf 2e jaars JO15, geboortejaar 2003 en ouder.

Ieder jaar krijgen we weer flink wat JO15 1e jaars aanmeldingen, maar onze ervaring heeft geleerd dat deze categorie spelers nog net iets te jong is voor deze teambegeleidingsklus.
Wel kunnen er van deze groep kinderen wel een stuk of 5 gebruiken voor assistentie bij de spellen e.d. En val je dit jaar af, volgend jaar is er weer een kans.
Aanmelden als vrijwilliger kan via de link https://goo.gl/forms/ELpsyS6wungOjEHz1
Publiek is overigens ook altijd van harte welkom, dus vaders en moeders, broers en zussen, opa’s en oma’s, verdere belangstellenden en natuurlijk de deelnmers: tot ziens bij de 33e Voetbalvakantieweek van Ter Leede.