Voetbalvakantieweek 2018

In de laatste week van de schoolvakantie, van 20 t/m 24 augustus organiseer de Activiteitencommissie van Ter Leede voor de 34e maal de Voetbalvakantieweek.

Een traditie, maar we proberen wel steeds weer de inhoud te vernieuwen.
Dit maal valt de woensdagochtend af, maar wordt vervangen door een woensdagmiddag programma gevolgd door de avond, compleet met BBQ en andere verrassingen, naar keuze gevolgd door de mogelijkheid om in tenten te blijven slapen.
Donderdagochtend volgt na het ontbijt pyjama voetbal en stopt het programma om 12.00 uur. Vrijdagochtend wordt de VVW weer voortgezet, met ’s-middags de vertrouwde finale en afsluiting.

Onder andere om die reden hebben we wel een wat striktere leeftijdsgrens moeten stellen.
Alle spelers en speelsters die geboren zijn van 2006 tot en met 2011 zijn welkom.
Om de wat jongere kinderen (2012 en jonger) niet teleur te stellen organiseren we bij voldoende belangstelling op de maandag en vrijdag een 2-daagse “kennismaking met de VVW”.
Alle kinderen in de genoemde leeftijdscategorieën hebben inmiddels een uitnodiging om zich aan te melden ontvangen.
Niets gezien? Stuur dan even een mailtje met naam en geboortedatum naar VVW@terleede.nl en je ontvangt alsnog een uitnodiging met verdere bijzonderheden.

Zoals ieder jaar hebben we ook altijd behoefte aan diverse vrijwilligers, zoals pannenkoekenbakkers, hulp bij het opzetten en afbreken van de tenten, trainers, spelleiders, lunchmoeders, etc.

Belangstelling? Meld je dan even aan via onderstaande link.
Ook doen wij weer een dringend beroep op onze oudere jeugd om te helpen bij de begeleiding van de teams. Onder wat oudere jeugd verstaan we vanaf 2e jaars JO15, geboortejaar 2004.

Ieder jaar krijgen we meer JO15 1e jaars aanmeldingen, maar onze ervaring heeft geleerd dat deze categorie spelers nog net iets te jong is voor de begeleidingsklus.
Wel kunnen we er een stuk of 5 gebruiken voor assistentie bij de spellen e.d. en val je af, volgend jaar is er weer een kans.
Aanmelden als vrijwilliger kan via de link https://goo.gl/forms/jY23fIqE0dYd5gLQ2

Publiek is overigens ook altijd welkom, dus ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s en verdere belangstellenden: kom langs bij de 34e Voetbalvakantieweek van Ter Leede.