Voetbalvakantieweek Ter Leede 2019

Dit jaar is de 35ste editie van de voetbalvakantieweek. De afgelopen maanden is er weer hard gewerkt door een groep vrijwilligers om invulling te geven aan de voetbalvakantieweek. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een week waarin onze jongste jeugd de hele week met elkaar kan voetballen en veel lol maken met elkaar, waar jaren later nog met veel plezier op terug gekeken gaat worden.

Wanneer?
Traditiegetrouw vindt de voetbalvakantieweek ook dit jaar weer plaats in de laatste week van de zomervakantie, van 26 t/m 30 augustus 2019.

Voor wie?
Voor de Ukken en de kinderen uit de Euroleague organiseren wij op maandag en vrijdag een 2-daagse “kennismaking met de Voetbalvakantieweek”. Het kan alleen doorgaan als er minimaal 12 kinderen meedoen. Vraag dus aan een vriend of vriendinnetje of die mee komt. Ben jij nog geen lid, maar wil je wel graag komen voetballen dan ben je van harte welkom. We vinden het heel erg leuk om nieuwe kinderen te verwelkomen bij onze club.

Voor alle spelers en speelsters geboren tussen 2007 tot en met 2012 organiseren wij de 5-daagse Voetbalvakantie week. Deze vindt plaats van maandag tot en met vrijdagmiddag.

Wat gaan we doen?
Dit jaar is een jubileumjaar dus dat betekent FEEST. Nu is deze week altijd al een feest voor onze jeugd, maar dit jaar willen we extra uitpakken met een dagje naar Duinrell (niet voor de Ukken/Euroleague). Verder gaan we veel voetballen, leuke en gekke spelletjes doen en kan je een nachtje blijven slapen. Als je je opgeeft krijg je vlak voor het begint meer informatie over wat we gaan doen. De combinatie van gezelligheid en serieuze trainingen maakt de voetbalvakantieweek zo leuk. We kunnen alles wel verklappen, maar het is toch ook leuk om verrast te worden???

Wat zijn de kosten?
Ook dit jaar hebben wij de kosten heel laag kunnen houden. Voor slechts € 75,- heeft uw kind een week lang plezier. Dit is inclusief een tenue en de entree voor Duinrell.
De kosten voor de 2-daagse is € 20,- inclusief een mooi shirt.

Hoe kan je jouw kind opgeven?
Stuur je aanmelding voor 15 juli 2019 via onderstaande aanmeldlink

https://docs.google.com/forms/d/1yg_zDzDe3ZJ2dnwZfPwrI7A3rXfUGdZlvJa5Klu3cog/edit

Vergeet niet voor 15 juli te betalen, waar je geld naar over kan maken vind je in de link.
We gaan er vanuit dat er dit jaar weer veel kinderen meedoen, zodat we met elkaar een mooie start van het nieuwe seizoen kunnen maken.

Hulpouders hebben we hard nodig
Zoals ieder jaar kunnen we de voetbalvakantieweek niet verzorgen zonder vrijwilligers. We hebben weer veel vrijwilligers nodig om onze kinderen een fantastische week te bezorgen. Wil jij ons dit jaar helpen? Geef het aan op het aanvraagformulier waar wij jou kunnen indelen. Denk hierbij aan pannenkoekenbakkers, hulp bij het opzetten en afbreken van de tenten, trainers, spelleiders, lunchmoeders, halen en brengen naar Duinrell, etc.
Vele handen maken licht werk! Daarnaast leer je mensen kennen op de club en is het natuurlijk ook gewoon beregezellig met elkaar.

Groeten, Commissie Voetbalvakantieweek