voorbereidingen op volgend seizoen zijn al in volle gang

De voorbereidingen op het volgende seizoen zijn in volle gang. Hierbij een update. 

 

HOOFDTRAINERS

 Duidelijk is dat we een behoorlijke verschuiving gaan krijgen. We zijn heel blij dat Brian van Noort bij ons blijft en volgend jaar de JO12 gaat doen. Brian was dit jaar nieuw bij de club en heeft op bewonderenswaardige wijze de JO11-1 opgepakt. Riny Blankenspoor gaat door met meer spelers enthousiasmeren om keeper te worden en om ze de fijne kneepjes bij te leren. En Mike Dam vertrekt als speler van Ter Leede maar blijft gelukkig wel voor de periodisering en hersteltrainingen. Heel goed nieuws is verder dat Nino Hoogervorst na 1 jaar afwezigheid gelukkig als hoofdtrainer (exacte team staat nog niet vast) terugkomt op het oude nest. 

Maar er zijn ook hoofdtrainers die ons gaan verlaten. Cody en Andy Huis hebben sinds januari naar volle tevredenheid Steven Hartevelt als hoofdtrainer JO8 t/m JO10 vervangen. Volgend jaar hebben zij vanwege stage en studie geen tijd meer om hiermee door te gaan. We hopen beiden op een andere manier bij de jeugd betrokken te houden. Melvin van Stijn heeft van de JO12 een mooi en hecht team heeft gesmeed maar kiest nu voor een trainerspositie bij SJC. Heel jammer, we hopen Melvin zeker weer terug te zien bij Ter Leede. Lars Ciggaar die jarenlang verschillende teams heeft geleid heeft een kans gekregen binnen zijn werk wat helaas betekent dat hij komend jaar geen hoofdtrainer meer kan zijn. Uiteraard blijft hij wel voetballen bij Ter Leede. En Arjan Timmers gaat, zoals jullie hebben kunnen lezen, gelukkig niet verloren voor de club maar, voorlopig in ieder geval, wel voor de jeugd. Hij stapt over naar Vrouwen 2. 

 Voor de overige posities lopen de gesprekken nog. Uiteraard zijn we druk bezig om goede vervangers te vinden. En willen we heel binnenkort in gesprek met de kandidaten voor alle overige begeleiders- en (assistent-)trainers posities. Mocht je voor die tijd al behoefte aan een gesprek hebben kan je altijd direct contact met mij opnemen.

 

TECHNISCH COÖRDINATOREN

We willen voor volgend jaar de functie van technisch coördinator voor een geleding in ere herstellen. Met als belangrijkste reden om zo trainers en begeleiders meer aandacht te kunnen geven en ze beter te kunnen begeleiden. We streven naar 3 coördinatoren: JO8 tot en met JO10, JO11 tot en met JO13 en JO14/15 tot en met JO19. Voor de JO8 tot en met de JO10 zal Nino Hoogervorst die rol op zich nemen. Voor de 2 overige plekken zijn we nog op zoek.

 

TECHNISCH BELEID

Verder zijn we bezig om het technisch beleid voor de de jeugdafdeling meer invulling te geven. Hiervoor willen we de voetbaltechnische ervaring die er in grote mate binnen Ter Leede is beter benutten. We willen duidelijker maken waar Ter Leede voor staat en wat men van de jeugdopleiding van Ter Leede kan verwachten. Hierover binnenkort meer.

 

“OPSTART”

Als laatste: we zijn al enige maanden geleden begonnen met wat we het “Opstart” project noemen. het Opstart project heeft als doel om opstart van het volgende seizoen zo goed, soepel en prettig mogelijk te laten verlopen en een basis voor volgende seizoenen neer te leggen. Dit beperkt zich niet tot technisch vlak en daarom is een brede groep mensen betrokken. Een greep uit de activiteiten: De groep is bezig om de begeleidersgids te updaten. Om de informatievoorziening aan nieuwe leden te verbeteren. Om te zorgen dat de kleding weer op orde komt. Er wordt nagedacht hoe we sneller kunnen zorgen dat iedereen de benodigde sleutels heeft en hoe we met elkaar nog beter voor het materiaal kunnen zorgen. Uiteraard zijn we ook bezig met teamindeling waarover binnenkort zeker meer.
In dit kader is het voor ons van belang te weten op welke spelers en speelsters we volgend seizoen kunnen rekenen. Weet je nu al dat je deze zomer stopt, meldt dit dan zo spoedig mogelijk aan de ledenadministratie@terleede.nl  

 

Kortom, we zijn volop bezig en ik wil iedereen die nu al meehelpt heel erg bedanken. Maar er moet ook nog veel gebeuren en alle hulp is meer dan welkom. Zou je graag.willen helpen om het slot van dit seizoen of de voorbereiding op volgend seizoen gladjes te laten verlopen kan je altijd contact met mij opnemen.

 

Frans Verschoor

Technisch Coördinator Jeugd

frans.verschoor@terleede.nl

06- 51576870