Voorlopige teamindeling – 2020/2021

Het einde van het seizoen komt in zicht en de voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Het opstellen van de teamindeling is ieder jaar een uitdagende klus waar dit jaar het vreemde einde van het seizoen vanwege Corona nog eens bij kwam. Inmiddels kunnen wij, met dank aan de inzet van alle coördinatoren, trainers en begeleiders, de voorlopige teamindeling presenteren. De indeling is voorlopig om twee redenen. In de eerste plaats zullen wij binnenkort een nieuwe indeling publiceren met daarin ook zoveel mogelijk de begeleiders en trainers benoemd. En in de tweede plaats leert de ervaring dat er in de zomermaanden altijd nog nieuwe aanmeldingen (bij voorkeur) en opzeggingen zijn.

Het jeugdbeleid van Ter Leede is erop gericht dat iedere jeugdspeler zoveel mogelijk plezier heeft en zich daarbij verder ontwikkelt op basis van zijn of haar talent. Bij de indeling is dat ook het uitgangspunt geweest. Wij zijn ervan overtuigd dat de meeste spelers en speelsters zich goed kunnen vinden in de indeling. Natuurlijk zijn er altijd een paar verrassingen. Positief maar soms ook negatief doordat spelers niet in het team van hun voorkeur zijn ingedeeld. De ervaring leert dat dergelijke teleurstellingen in vrijwel alle gevallen snel vergeten zijn als de bal weer rolt. En nieuwe vrienden zijn snel gemaakt. Ons verzoek is om in augustus lekker aan het seizoen te beginnen en het te proberen. Als er dan alsnog vragen zijn, kan er natuurlijk altijd met de coördinator van de lichting contact opgenomen worden.
Je vindt de nieuwe teamindeling hier.

De komende weken gaan wij verder aan de slag met de invulling van de begeleiders en trainers. Voor veel teams is dat al bekend. Voor de teams die nog geen begeleider of trainer hebben, doen wij een dringend beroep op de ouders. Heb je interesse? Meld je dan s.v.p. aan bij de coördinator van de betreffende lichting. We hebben als vereniging ondersteuning van de ouders hard nodig. Vanuit Ter Leede doen we er alles aan om je te begeleiden. Zo bieden wij aan het begin van het seizoen één of meer begeleidersavonden en een “train-de-trainer cursus” aan.

Wij wensen iedereen een goede zomervakantie en zien jullie graag in augustus terug voor het nieuwe voetbalseizoen

Frans Verschoor