Voorschoten ’97 C11- Ter Leede C4

Op een stralende winterdag moesten we aan de bak tegen Voorschoten. Thuis hadden we deze wedstrijd, hetzij moeizaam, met hard werken verdiend gewonnen met 5-2 na een 1-1 ruststand.
Ook vandaag gingen we met een gelijkspel de rust in (0-0), maar van strijd was nauwelijks sprake. Er werd zeer onzorgvuldig overgespeeld, waardoor er telkens balverlies werd geleden en de duels werden bijna allemaal verloren. Het mocht dan ook het ‘Mirakel van Voorschoten’ heten dat de tegenstander de bal niet achter Blue wist te krijgen.
Met Blue is ook direct de ‘man of the match’ genoemd. Helaas werd hij in de 16e minuut van de 2e helft uiteindelijk geklopt. Dat er na 2x 35 minuten slechts 1-0 in de annalen verdwijnt is voor ons een groot geluk, maar het geeft absoluut geen goed beeld van de wedstrijd. Volgende week moeten we tegen de koploper, die nog geen enkel puntverlies heeft geleden, en een doelsaldo heeft van +85. DAN MOETEN WE ER ALLEMAAL STAAN!!