Voorschoten JO-13-7 – Ter Leede JO-13-6 (2-3)

Voetbalverslag van Twan

De wedstrijd begon met flink tegengas maar later in de eerste helft kregen we meer kansen om de bal te onderscheppen, vooral bij de corners.  Ons eerste doelpunt viel daarna al snel, gemaakt door Ryan, de een vond het een gelukstreffer de ander pure skills. Verder gebeurde er de eerste helft niet zo veel meer.

In de tweede helft scoorden we al snel: Joost maakte de goal uit een penalty.  Toen scoorden we vlak na de aftrap weer, door de benen van de keeper. Het was onze snelste goal tot nu toe. Maar toen vlak daarna scoorde de tegenstander een doelpunt en vlak daarna nog een. Toen stond het dus 3-2 voor ons. We dachten dat ze er nog een in zouden tikken, maar toen ging de fluit drie keer. En we hadden gewonnen!!!!