Voorzitter weer terug

Na een verblijf van negen maanden in Colombia ben ik afgelopen vrijdag weer geland op Nederlandse bodem. Ik kan zeggen dat ik een buitengewoon leuke en boeiende tijd gehad heb. Colombia is een fantastisch land met buitengewoon aardige mensen waarmee het leuk en goed samenwerken was.
Ik kan iedereen aanraden om een keer op vakantie te gaan naar Colombia.

Nu ga ik hier weer over tot de orde van de dag en ik zal met veel plezier weer de rol van voorzitter van onze mooi club vanaf heden weer op mij nemen.
Ronald Vonk heeft dat de afgelopen negen maanden fantastisch waargenomen waarvoor ik hem zeer dankbaar ben. Ronald en ik hebben de afgelopen maanden intensief contact gehad. Ik kan dan ook zeggen dat ik goed op de hoogte ben van alles wat er speelt binnen de club.
Komende dagen en weken zullen we nog veel samen optrekken om tot een vloeiende overdracht te komen.

Kees de Lange