VR2 haalt volgende ronde Beker

VR2 beloont zichzelf met het behalen van de volgende beker ronde!

Zaterdag 21 okt speelde Ter Leede VR2 thuis voor de beker tegen Ado’20.

Met aanvulling van Ter Leede Jong; Iris en Liv was de selectie compleet gemaakt voor deze wedstrijd.

Iris maakte haar debut in VR2 in de basis en drukte direct haar stempel op de rechtsbuiten positie. Ter Leede kende een goede start van de wedstrijd waarin Ter Leede meerdere keren voor schietkansen wist te zorgen. Ter Leede bleef deze fase in de aanval en dat leverde een mooie uitgespeelde kans op die Hanne via assist van Iris mocht verzilveren! Stand 1-0. Even later wist Romy via een fraaie vrije trap vanaf de hoek van de 16m de verre bovenhoek te bereiken, klasse Romy! Ter Leede op  2-0 en niet lang meer voor rust. Ado’20 herpakte zich en begon een tegen offensief. Ter Leede leek nog te veel na te genieten van deze 2 doelpunten en daar maakte Ado’20 dan ook effectief gebruik van. In de as waren we niet scherp genoeg en Ado’20 wist dan ook vlak voor rust de 2-1 temaken.
In de 2e helft hebben er wat wissels plaats gevonden. Anouk die al een poos niet in 2 heeft gespeeld kwam erin op rechtsback. Mirthe wisselde voor Suzy en Iris mocht naar haar straalde debuut met een klein pijntje op de bank plaats vinden. Lisa mocht haar plek als rechtsbuiten verder invullen.
Ado’20 starte scherp aan de 2e helft en wist dat er met de stand van 2-1 mogelijk nog iets te halen viel. Ter Leede kwam niet meer lekker terug in het spel door de druk van Ado’20. Het spel ging wat over en weer en oogde onrustig. Ter Leede werkte hard en wist het achterin voldoende dicht te houden. 2-1 eindstand. Gefeliciteerd dames! Door naar de volgende ronde.