Vragen voetbalvakantieweek 2019

In de laatste week van de zomervakantie organiseert Ter Leede alweer voor de 35e (!!) keer de Voetbalvakantieweek.
Meer hierover vind je hier
Verschillende ouders hebben ons gevraagd of deze week, die 5 dagen met sport en spel, een bezoek aan Duinrell en een tentennacht met BBQ kent, niet te belastend is voor hun kinderen.
We kunnen u geruststellen.
Allereerst hebben we de deelnemers in leeftijdsgroepen verdeeld, die een aan hun leeftijd aangepast programma krijgen voorgeschoteld.
Zien we dat de belasting van de kinderen te groot wordt, dan schakelen we onmiddellijk terug.
Hetzelfde geldt bij warm weer. Extra drinkpauzes en het inkorten van de programmaonderdelen zorgen er voor dat het allemaal binnen de perken blijft.
Kortom: onze jarenlange ervaring met de organisatie zorgt er voor dat de kinderen het zonder al te zware inspanningen leuk blijven vinden.

Een andere vraag betrof de dagelijkse aanvangstijden.
Op maandag plannen we activiteiten van 10 tot 16.00 uur, dinsdag gaan we naar Duinrell (10 tot ca. 17.00 uur), op woensdag starten we om 13.00 uur en de niet-slapers kunnen om 22.00 uur worden opgehaald. Donderdagochtend ontbijten we om 9.00 uur, waarbij ook de niet slapers welkom zijn en stoppen we om 12.00 uur.
Op vrijdag beginnen we om 10.00 uur en sluiten tussen 15.00 en 16.00 feestelijk de 35e VVW af.
De tijden op maandag en vrijdag gelden ook voor de allerjongsten, voor wie we een 2-daagse VVW-kennismaking organiseren.

Verder nog een oproep.
Wij kunnen nog steeds vrijwilligers gebruiken. Met name voor de teambegeleiding waarbij we denken aan onze eigen jeugdleden vanaf het 2e jaar JO15/MO15 zeg maar, maar ook hulp van ouders is welkom.
Meer details vind je hier of stuur een mailtje naar de organisatie vvw@terleede.nl .