Vrienden van de bollenstreek zetten zich in voor het kankerfonds

Wij (Ronald en Shamca van Aken, Mariëlle Elstgeest en Cindy van Wichen) ofwel Vrienden van de Bollenstreek, gaan begin juni meedoen met de wel bekende Alpe D’Huzes. Dit houdt in dat je fietsend of lopend de Alpe D’huzes gaat bedwingen en het doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Koningin Wilhelmina Fonds ofwel KWF.

Waarom Alpe D’Huzes.

Deze inzamelingsactie voor het KWF brengt ongeveer 5000 deelnemers op de been om de bekende Hollandsche berg in de Franse Alpen te bedwingen. Met daarnaast nog honderden vrijwilligers gaan zij deze actie dag tot een geweldig evenement brengen. Tijdens deze dag is de verbondenheid tussen de deelnemers en naaste familie/vrienden en vrijwilligers zo groot, dat is met geen pen te beschrijven. Ook lief en leed wordt op deze dag meer gedeeld dan ooit. Maar het belangrijkste doel van deze dag is om zo veel mogelijk geld in te zamelen om te zorgen dat kanker geen dodelijke ziekte meer is, maar een chronische ziekte gaat worden. Hierdoor is veel onderzoek voor nodig, dus ook veel geld. Om dit doel te bereiken gaan alle deelnemers in het land acties organiseren om zo veel mogelijk geld bij elkaar te krijgen.

Elke EURO is er een.

Tijdens de competitiewedstrijd van 15 februari a.s. tussen V.V. Ter Leede en F.C. Lisse zal er bij de ingang een collecte gehouden worden voor Alpe D’Huzes. Ook uw donatie wordt zeer gewaardeerd en hopelijk kunnen we een mooi bedrag ophalen wat ten goede gaat naar het KWF. Alvast namens team Vrienden van de Bollenstreek bedankt.