Vrijwilliger, vader van… en nieuwe sponsor: CrossTax!

Na vele jaren voor grote internationale advieskantoren te hebben gewerkt en ruime ervaring te hebben opgedaan in de Nederlandse en internationale zakenwereld, besloot fiscaal jurist Hans de Kruijs in 2012 zijn eigen onafhankelijke advieskantoor op te zetten onder de naam “CrossTax”, gevestigd te Sassenheim (www.crosstax.com).

CrossTax is gespecialiseerd in de fiscaal-juridische ondersteuning en begeleiding van ondernemers en particulieren bij onder meer het optimaliseren van de fiscale positie, bedrijfsovernames en -opvolging, bezwaar- en beroepsprocedures met de belastingdienst, immigratie en emigratie en ook uitbreiding van (ondernemingsactiviteiten) activiteiten naar het buitenland.

CrossTax werkt hierbij nauw samen met specialisten op financieel en juridisch gebied en heeft in de loop der jaren een groot (internationaal) netwerk opgebouwd, waardoor hoogwaardige specialistische dienstverlening in zowel binnen- als buitenland kan worden aangeboden tegen concurrerende tarieven. Persoonlijke service, kwaliteit en een praktische benadering zijn kernwaarden binnen het bedrijf.

Daarnaast heeft Hans al enige tijd een speciale band met Ter Leede door als spitsentrainer voor de hoogste jeugd en het tweede elftal te hebben opgetreden en maken zijn beide zonen Marc en Luc komend seizoen deel uit van de selectie voor het eerste elftal.

Om het 10-jarige bestaan van het bedrijf wat extra kleur te geven, vindt Hans het een goed moment om zich komend seizoen als sponsor aan Ter Leede te verbinden en zo een steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de Stichting Topvoetbal en de vereniging als geheel.

Ook is er altijd de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje in de vernieuwde business ruimte geheel vrijblijvend met Hans van gedachten te wisselen over aangelegenheden en kwesties die fiscale ondersteuning en begeleiding behoeven.

Namens Ter Leede danken wij Hans voor zijn inzet, enthousiasme en sponsoring.

Links Ed Zuidhoek (voorzitter Stichting Topvoetbal Ter Leede) en rechts Hans de Kruijs, CrossTax.