Vrijwilligers-medewerkersavond Ter Leede

Vrijwilligersavond een groot succes.

Na een paar jaar corona stress, kon het weer.

Vrijdag 4 november vond de traditionele avond voor vrijwilligers en medewerkers plaats. Ook de partners waren voor deze avond uitgenodigd. Deze avond werd georganiseerd door het bestuur van de vv Ter Leede, de Supportersvereniging Rood Geel en i.s.m. de kantinecommissie.

De supportersvereniging speelt een belangrijke rol als smeerolie tussen en voor alle geledingen. We zijn er voor de hele vereniging en daar is ons budget ook op afgestemd. Gelden en organisatorische inspanningen zijn t.b.v. alle Ter Leede groepering zoals de Jeugd, de Vrouwen (Ter Ladies),  (Stichting TOP Voetbal) heren, sponsoring van bv slotdag, Kerst Inn, nieuwjaarsbijeenkomst, Vrienden van Rood Geel, speler en speelster verkiezingen, Oranjekaarten, bijdragen aan toernooien, muziek om het gezellig te maken etc.

Het bord deelnemers kerstrad hangt er binnenkort ook weer, ook deze opbrengsten gaan volledig terug naar de hele vereniging. Maar ook naar deze avond voor vrijwilligers en medewerkers, een bindende factor.

Circa 140 gasten kwamen vanaf 17:30 uur opdraven, om deze gezellige avond te openen met een drankje.

Als gebruikelijk opende voorzitter Kees de Lange de avond met een welkomst woordje. Hij benadrukte vooral bij de aanwezige gasten om bij de verkiezing Vrijwilliger van het jaar Teylingen, op zich zelf te stemmen, het kan nog steeds, zie ook publicatie op de Ter Leede site. (stem hier).

Daarna werd onder applaus het buffet geopend door het (aftredende) bestuur van de Supportersvereniging Rood Geel.

 

De sfeer was prima, net als het buffet van Grand Café Graaf Jan uit Sassenheim, en zoals altijd bij Ter Leede, men begint met praten onderling en men raakt tot het eind niet uitgepraat.

 

We hebben ook nog de doelpunten toto, ook dat geld vloeit terug naar de geledingen Vrouwen, Heren en Jeugd. Over het seizoen 2021/2022 was dat totaal €1500 en de cheques werden door Marjan van Harskamp uitgereikt aan Ronald Vonk, Niek Bloemendaal en Martin Nuninga.

 

De avond werd afgesloten met een ijsbuffet, gesponsord door Graaf Jan.

Ook het barpersoneel van Ter Leede had deze avond vrij. Via de scouting groep Tjarda werden 4 uitstekende barmedewerkers geregeld.

Op de avond zelf en de dag(en) er na hebben we als organisatoren heel veel bedankjes gehad voor deze avond, en dat is prettig en motiverend om te horen, dank daarvoor.

Op naar het volgende evenement onder leiding van een nieuw bestuur.

Doorgaan met zoveel activiteiten ten goede voor iedereen?

Steun ons en word ook lid van de supportersvereniging Rood Geel door het invullen van het aanmeldformulier.

Namens bestuur supportersvereniging Rood Geel en bestuur vv Ter Leede