Vrijwilligersavond een groot succes.

Afgelopen vrijdag vond de traditionele avond voor vrijwilligers en medewerkers plaats. Ook de partners waren voor deze avond uitgenodigd. Deze avond werd georganiseerd door het bestuur van de vv Ter Leede, de Supportersvereniging Rood Geel en i.s.m. de kantinecommissie.

Circa 150 gasten kwamen vanaf 17:30 uur opdraven, om deze gezellige avond te openen met een drankje.

Marjan van Harskamp, bestuurslid van de supportersvereniging, opende de avond.

Ze gaf daarbij de belangrijke rol van de supportersvereniging aan, als smeerolie tussen en voor alle geledingen. Wij zijn er voor de hele vereniging en daar is ons budget ook op afgestemd. Gelden en organisatorische inspanningen zijn t.b.v. de groepering van Stichting Uk tot A, Ter Ladies, Stichting TOP Voetbal Heren, sponsoring van bv Slotdag, Kerst Inn, Nieuwjaarsbijeenkomst, Vrienden van Rood Geel, speler en speelster verkiezingen, Oranjekaarten, bijdragen aan toernooien en muziek om het gezellig te maken etc.

Het bord deelnemers kerstrad hangt er weer, ook deze opbrengsten gaan volledig terug naar de hele vereniging. Maar vooral ook deze avond voor vrijwilligers en medewerkers, een bindende factor.

Daarna opende Marjan samen met Klaas de Wolde het buffet, Klaas is ons enige erelid van de Supportersvereniging.

De sfeer was prima, net als het buffet van Grand Café Graaf Jan uit Sassenheim, en zoals altijd bij Ter Leede, men begint met praten onderling en men raakt tot het eind niet uitgepraat.

We hebben ook nog de doelpunten toto, ook dat geld vloeit terug naar de geledingen Vrouwen, Heren en Jeugd. Over het seizoen 2016/2017 was dat totaal €1800 en de cheques werden door Marjan van Harskamp uitgereikt aan Jolanda Remmerzwaal, Alain Drost en Jeroen van Oosterom.

Op deze avond was er ook een verrassing voor Willem Buijs. Willem zet zich al jaren keihard in voor de Supportersvereniging en heeft daarbij een stevige inbreng in ons succes.

Daarom werd Willem deze avond door voorzitter Nanne Batenburg onder luid applaus, als erelid benoemd van de Supportersvereniging Rood Geel.

De avond werd afgesloten met een ijsbuffet, gesponsord door Graaf Jan.

Op de avond zelf en de dag(en) er na hebben we als organisatoren heel veel bedankjes gehad voor deze avond, en dat is prettig en motiverend om te horen, dank daarvoor.

Op naar het volgende evenement.

Doorgaan met zoveel activiteiten ten goede voor iedereen?

Zo ja, steun ons en word ook lid van de supportersvereniging Rood Geel.

Namens bestuur supportersvereniging Rood Geel en bestuur vv Ter Leede